Nieuwsbericht

Naast juf Paulien en juf Mirjam is dit schooljaar ook Daphne Both bij ons in de groep. Daphne is een zogenaamde ‘zij-instromer’. Zij leert in de praktijk het mooie vak van groepsleerkracht. We zijn erg blij met haar komst. Daphne is op maandag, dinsdag en donderdag bij ons in de groep. De kinderen hebben dan twee juffen en dat is erg fijn. We hebben zo veel aandacht voor de individuele kleuter. Daphne was voordat ze bij ons kwam werken, pedagogisch medewerker bij BINK. Op vrijdag staat juf Mirjam voor de groep, want dan is juf Paulien een ochtendje vrij.

In onze groep zijn we gericht op de begeleiding van kinderen, zowel in groepsverband als individueel. We zorgen voor een veilig klimaat op de groep zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast het bijhouden van de ontwikkeling van kinderen door middel van observaties. We gebruiken hiervoor de KIJK-leerlijnen.

Misschien wilt u ook met uw kind in onze groep instromen? Mail of bel dan onze directeur Willy Bos. Zij maakt een afspraak met u voor een rondleiding door de school.